Domokos László Az Állami Számvevőszék Elnöke

Domokos László hírportál

Musical készült Puskás Ferenc életéről

2021. 06. 22.
Június 19-én részt vettem a Puskás musical bemutatóján, melyet a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon tartottak. Felüdülés volt, ahogy ismét emberek között, a szabadban nézhettem meg ezt a színvonalas, ugyanakkor felkavaró darabot.

A támogatáson van a fókusz a második félévben is

2021. 06. 21.
A Számvevőszék 2021 második félévében több, korábban még nem értékelt területre és szervezetre is figyelmet fordít. Az idei év második féléves ellenőrzési tervét Jakab Istvánnak, az Országgyűlés alelnökének személyesen adtam át az Országházban.

Figyelnünk kell a családjaink pénzügyminisztereire

2021. 06. 21.
Stabilitást kell adni a családoknak, megélhetést és foglalkoztatást. Ennek érdekében a kormánynak, az üzleti szférának és a családoknak is tudatosan és felelősen kell tervezni, beruházni és költeni. A transzformációs kihívások minden szférában új lehetőségeket és ezáltal új kihívásokat teremtenek, az ezekhez való alkalmazkodás eredménye lehet egy optimálisabb élet.

Elindult a Szarvasi Vízi Színház idei évada

2021. 06. 19.
Ahogyan azt korábban is olvashatták, a tartalmas kikapcsolódást számomra mindig a kulturális programok jelentik. Ezen belül is kiemelt szerepet tölt be a színház, így örömmel vettem részt a Szarvasi Vízi Színház évadnyitó eseményén.

Tanácsadásra helyezi a hangsúlyt az ÁSZ az OGY határozatnak megfelelően

2021. 06. 17.
Az a célunk, hogy a sikernek, a fejlődésnek legyen mindenki számára jól érzékelhető mértéke és értéke. A törvény szabta feladatainknak megfelelően és a települések vezetőivel partnerségben mi a jövőben is azért dolgozunk, hogy az önkormányzatok szabályszerűen és eredményesen működjenek, a helyben élők pedig a lehető legmagasabb szintű szolgáltatásokat kapjanak. 

Partnereim