Domokos László Az Állami Számvevőszék Elnöke

Domokos László hírportál

A költségvetés a pénzügyi biztonság legfontosabb eleme

2020. 02. 24.
„A személyi kölcsönök hitelállománya messze túl van a rekordon, meghaladja a 2008-as válság előtti időszakot, ami óriási kockázat”- mondta az Állami Számvevőszék elnöke egy múlt heti konferencián. Domokos László a megnövekedett hitelállomány miatt tartalékolásra és pénzügyi tervezésre inti a lakosságot.

Fogadás a japán császár születésnapja alkalmából

2020. 02. 22.
2020. február 21-én Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke részt vett Őfelsége a Japán Császár születésnapja alkalmából szervezett fogadáson.

Közszolgáltatási elemző képzés a közpénzügyek védelmében

2020. 02. 21.
„Az öntanuló képesség magas értéket hordoz” – mondta Domokos László, az ÁSZ elnöke a negyedik alkalommal elindult közszolgáltatási elemző szakirányú továbbképzés tanévnyitóján.

Erősíteni kell a megtakarítási hajlandóságot

2020. 02. 20.
„A személyi hitelek adósságcsapdába sodorják a lakosságot, ezért erősíteni kell a megtakarítási hajlandóságát és képességét”–hívta fel a figyelmet Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke az Econventio Kerekasztal Közhasznú Egyesület évértékelő konferenciáján.

Megállapodás a Fővárossal a pénzügyi tudatosság fejlesztéséért

2020. 02. 20.
Újabb együttműködési megállapodás született a lakosság pénzügyi tudatosságának fejlesztése érdekében. 2020. február 20-án az Econventio konferencia keretében írta alá Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke és Sára Botond, a Budapest Főváros Kormányhivatal kormánymegbízottja azt a közös nyilatkozatot, amelyben

Partnereim