Domokos László Az Állami Számvevőszék Elnöke

Igazi hungarikum a szarvasi szilva

2021. 09. 12.
Szilvásgombóc, szilvalekvár: szeptember második hétvégéjén minden a szilváról szólt Szarvason. A XXIII. Szarvasi Szilvanapok jó apropója volta gyümölcs megünneplésének és persze a jó élmények begyűjtésének is. 

Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus

2021. 09. 12.
Több mint nyolcvan év után ismét Magyarország adott otthont a katolikus közösség egyik legnagyobb világeseményének, az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusnak. 

A hungarikumok igazi diplomáciai termékek

2021. 09. 11.
A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus keretében került megrendezésre a Családi Nap a Margitsziget, amelyen a magyar hungarikumok is bemutatkoztak. Magam is részt vettem az eseményen, ahol Prohászka Béla mesterszakáccsal igazi „hazai” falatkákat készítettünk.

Megemlékezéssel kezdődött a tanév a Soproni Egyetemen

2021. 09. 10.
Örömmel fogadtam el a meghívást az évszázados hagyományokra visszatekintő, nemzetközileg is jelentős felsőoktatási intézmény, a Soproni Egyetem tanévnyitó ünnepségére. A rendezvényen Dr. Csányi Sándor az egyetem elnöke mellett Dr. Farkas Ciprián polgármester, Prof. Dr. Fábián Attila rektor és Dr. Heil Bálint mb. dékán köszöntötte az ifjú egyetemi polgárokat.

Az aranyműves boltja

2021. 09. 09.
Véget ért a nyár, elkezdődött az iskola, ezzel pedig lassan visszatérnek a megszokott hétköznapok is. Ismét fontossá válik, hogy időnként kiszakadjunk a rutinból és időt szánjunk a pihenésre, feltöltődésre. Számomra a színházi élmények, illetve a kulturális programok teszik színesebbé a dolgos napokat, így nagy örömmel vettem részt a Szikora János rendezésében, az Eiffel Műhelyszínházban bemutatott, Az aranyműves boltja című előadáson.

Partnereim