Domokos László Az Állami Számvevőszék Elnöke

„Egy a természettel” – világkiállítás Budapesten

2021. 10. 08.
Nagyszabású, többek között a természet védelmével, a biodiverzitással, a vadászattal és a fenntartható természethasználattal foglalkozó, a modern technológia vívmányait felvonultató rendezvénysorozattal várja a világ minden pontjáról érkező érdeklődőket a Budapesten megrendezett, „Egy a természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás.

Segíthetünk? - párbeszéd az ellenőrzött szervezetek vezetőivel

2021. 10. 07.
Október 7-én, első alkalommal szervezte meg a „Segíthetünk? – Az Állami Számvevőszék hasznosulási diskurzusa” címet viselő kerekasztal beszélgetését az ÁSZ. Új kezdeményezésünk célja, hogy az ellenőrzések érintettjeivel folytatott párbeszédek révén tovább tudjuk erősíteni szervezetünk támogató, tudásmegosztó tevékenységét.

Megbízható a 2020. évi zárszámadás

2021. 10. 07.
Az Állami Számvevőszék ebben az évben is elvégezte a központi költségvetés végrehajtásának ellenőrzését. A 2020-as évre vonatkozó zárszámadás ellenőrzéséről készült jelentést hivatalosan átadtam az Országgyűlés alelnökének, dr. Latorcai Jánosnak.

Bathó Ferenc emlékére

2021. 10. 06.
Mély fájdalommal, őszinte megrendüléssel értesültem arról, hogy hosszú, türelemmel viselt betegség után 2021. szeptember 18-án elhunyt dr. Bathó Ferenc helyettes államtitkár, az Állami Számvevőszék egykori dolgozója, a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség alelnöke, a Magyar Olimpiai Bizottság felügyelőbizottságának tagja, Jászberény díszpolgára és címzetes egyetemi docens.

Szakmai együttműködés a Soproni Egyetemmel

2021. 09. 30.
A felsőoktatási intézmények és a vállalatok, szervezetek együttműködése számos formát ölthet és rendkívül értékes lehetőségeket hordoznak mindkét fél számára. Az egyetemek tapasztalataik, befolyásuk és mérési képességeik miatt sokszorozó hatást képesek kifejteni, ezért is fontos részei a számvevőszéki kapcsolati hálónak. Az Állami Számvevőszék Soproni Egyetemmel történő együttműködésének célja, hogy szilárd szakmai-tudományos alapon áll...

Partnereim