Domokos László Az Állami Számvevőszék Elnöke

Domokos László hírportál

A Gazdasági bizottság támogatta az ÁSZ 2019-es tájékoztatóját

2020. 05. 18.
Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke az Országgyűlés Gazdasági bizottságának ülésén szólalt fel, ahol az ÁSZ 2019-es szakmai tevékenységéről szóló tájékoztató volt napirenden.

Éveken át erősödtek a megtakarítási adatok

2020. 05. 15.
A jó idők megtakarításai ma is erősítik a családok biztonságát. 2015 és 2019 között a háztartások jelentős része, köszönhetően a foglalkoztatottság és a keresetek növekedésének, elkezdett megtakarítóvá válni, így 50 százalékkal növelni tudták megtakarításaikat. Ehhez hozzájárult a háztartások számának jelentős bővülése is

Interjú a Magyar Nemzetben az ÁSZ elnökével

2020. 05. 14.
A ma reggeli lapszámban Domokos László interjút adott a következő év költségvetésének előkészítése kapcsán. Az alábbiakban az ÁSZ támogató tevékenységét, de mindenekelőtt a költségvetés legfontosabb szempontjait  összegző gondolatait idézzük a cikkből.

Kell a pénzügyi gondosság, kell az irány!

2020. 05. 08.
Célra tartás, rugalmasság, tartalékolás.  Ezek a tulajdonságok kell, hogy jellemezzenek minden költségvetést. A gazdasági és társadalmi helytállást az ország így képes költségvetési eszközökkel is megalapozni a váratlan helyzetek esetében is.

Okosan a pénzzel

2020. 05. 06.
Balogh László, a Pénzügyminisztérium helyettes államtitkára levelet írt az ÁSZ elnökének, amelyben közös meggyőződésüknek ad hangot, hogy a jelen helyzetben minden lehetséges eszközzel támogatni kell a magyar családokat az anyagi helyzetük biztonsága, stabilizálása érdekében.

Partnereim