Domokos László

Domokos László átadta a 2017-es Gajzágó-díjakat

2017-06-30 14:00
Domokos László, az ÁSZ elnöke 2017. június 30-án adta át a Gajzágó Salamon-díjakat. Az elismerésben idén is azon számvevők részesülhettek, akik magas szakmai színvonalú munkájukkal és példamutató elkötelezettségükkel hozzájárulnak a közpénzügyi ellenőrzés fejlesztéséhez, valamint az ÁSZ értékőrző megújításához. A tavaly megkezdetett hagyományt folytatva idén további három munkatárs elnöki dicséretben részesült.
Domokos László 2017. június 30-án, az ÁSZ Üvegtermében tizenhárom számvevőnek adta át a Gajzágó Salamon-díjat, és további három, munkatörvénykönyve hatálya alatt foglalkoztatott dolgozó részesült elnöki dicséretben. Az elismerésben részesülő munkatársakhoz fordulva az elnök úgy fogalmazott: a Gajzágó Salamon-díj idei díjazottjai olyan kollégák, akik egyrészről kiemelkedő szerepet töltöttek be a szervezet megújulásában, az innovatív és dinamikus működés megalapozásában, másrészről pedig képesnek bizonyultak a kialakított rendszert stabilan és kiszámíthatóan működtetni.
 
 
Domokos László átadta a 2017-es Gajzágó-díjakat
 
Domokos László felhívta a figyelmet: a szervezeti megújulást követő állandóság megteremtése és emellett a szervezet dinamizmusának megőrzése és fejlesztése a jelenkor éveinek is talán legnagyobb kihívása. Mint mondta: a díj névadója, Gajzágó Salamon nem csupán megújította a Számvevőszéket, hanem az alapok lefektetését követően állandóságot is vitt a szervezet működésébe. A díj névadójához méltó módon az elmúlt hat év új törvényi környezetében az idei év díjazottjai is úgy tudtak állandóságot hozni a változásba, hogy megtartották és erősítették a szervezet dinamizmusát, alkalmazkodóképességét – tette hozzá Domokos László.
 
 
Domokos László átadta a 2017-es Gajzágó-díjakat
 
A Gajzágó Salamon-díjban minden évben olyan munkatársaink részesülnek, akik szakmai tudásukkal, innovatív gondolataikkal és elkötelezettségükkel hozzájárultak az intézményünk értékőrző megújításához és a stratégia célok megvalósításához – húzta alá az ÁSZ elnöke. A tavalyi évtől kezdődően a munkatörvénykönyve hatálya alatt dolgozó három munkatárs munkájának elnöki dicséret formájában történő elismerése is sor kerül. Ugyanis a közös alapértékek, valamint az innovációra való törekvés azonban nemcsak a köztisztviselőként, számvevőként dolgozó kollégák számára követendő, hanem a munkatörvénykönyve hatálya alatt foglalkoztatott munkatársak számára is – mondta az elnök.