Domokos László

Domokos László részt vett a Szarvasi Vízi Színház évadnyitóján

2017-06-19 12:01
Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke és Szarvas város díszpolgára is részt vett a Szarvasi Vízi Színház június 16-ai évadnyitóján. A szabadtéri színház az idény első estéjén a Csillagok idején című musical gálát tűzte műsorra Fésűs Nelly, Janza Kata, Egyházi Géza, Csengeri Attila és Vikidál Gyula főszereplésével.
A Szarvasi Vízi Színház idén hetedik alkalommal nyitotta meg nyári műsorát, melynek ünnepélyes évadnyitó gáláján a nézők részleteket láthattak a Monte Cristo grófja, A Manderley-ház asszonya, a Rudolf, a Hair, a Vámpírok bálja, a Diótörő és Egérkirály, az Elisabeth, a Jekyll & Hyde, az Egri csillagok, a New York, New York, A dzsungel könyve, a Twist Oliver, a Rómeó és Júlia, az Aida, az Operaház fantomja, a Kabaré, a La Mancha lovagja, A padlás, a Jézus Krisztus Szupersztár és a Fame című darabokból, valamint elhangzott a Szegény Magyarország és a We Will Rock You című dal is.
 
Fotó: Babák Zoltán
 
Az évadnyitón Babák Mihály polgármester és Fekete Péter, a nemzeti cirkuszművészeti stratégia kidolgozásáért felelős miniszteri biztos meghívására részt vett Domokos László, korábbi országgyűlési képviselőnk, Szarvas város díszpolgára, az Állami Számvevőszék elnöke is.
 
Fotó: Babák Zoltán
 
A színház a felnőtteknek szóló előadások mellett az idei évadban több gyerekdarabot is műsorára tűzött: a legkisebbek többek között Az ördög három aranyhajszála, a Lúdas Matyi, a Hamupipőke, a Csipkerózsika vagy az Állat(i)mese a Balassi Táncegyüttessel című darabokon ismerkedhetnek a színház világával.