Domokos László

Jó gyakorlatok az önkormányzatoknál

2011-11-17 11:35
Az Állami Számvevőszék harmadik alkalommal rendezte meg „A jó példa legyen ragadós! Legjobb gyakorlatok a közpénzek felhasználásánál" című szemináriumsorozatot. A szeminárium témája az „Önkormányzatok jó gyakorlata a takarékos gazdálkodásért".
Domokos László ÁSZ elnök kezdeményezésére 2010 decemberében indult el „A jó példa legyen ragadós! Legjobb gyakorlatok a közpénzek felhasználásánál" című szemináriumsorozat, amelynek célja, hogy népszerűsítse és terjessze a jó gyakorlatokat az önkormányzatok körében.

Jó gyakorlatok szeminárium az ÁSZ-nál

A szeminárium  előadói

A harmadik szemináriumra 2011. november 16-án kerül sor, melynek témája az „Önkormányzatok jó gyakorlata a takarékos gazdálkodásért". Az esemény Domokos László ÁSZ elnök előadásával kezdődött, majd több megyei és városi önkormányzat osztotta meg tapasztalatait a résztvevőkkel.

Domokos László ÁSZ elnök

Domokos László előadást tart

Legjobb gyakorlataikról, sikereikről beszélt Györgyi Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat főjegyzője, Puskás Imre, a Tolna Megyei Önkormányzat elnöke, Kovács Lászlóné, Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzatának főosztályvezetője, Karádi Ferenc, Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzatának alpolgármestere, valamint Békés megyéről Czégény Gyula osztályvezető tartott tájékoztatót.


Részlet Domokos László előadásából