Domokos László Az Állami Számvevőszék Elnöke

Domokos László hírportál

Megkezdődött a pénzügyi ellenőrök éves konferenciája

2019-11-12 10:22
Az innováció és szerepének változása a pénzügyi, gazdasági ellenőrzés területén címmel kezdődött meg a Magyar Pénzügyi - Gazdasági Ellenőrök Egyesületének (MPGE) éves konferenciája. Domokos László, az MPGE és az Állami Számvevőszék elnöke megnyitójában hangsúlyozta: az MPGE stratégiai célja a tudásmegosztás, az éves konferencia is ezt a célt szolgálja. Kiemelte: a digitalizáció a magyar államigazgatás legnagyobb kihívása, ami az ellenőrző szervezeteknek is kiemelt feladatokat jelent.
Domokos László, az MPGE és az Állami Számvevőszék elnöke nyitotta meg az egyesület éves konferenciáját. Kiemelte: az MPGE taglétszáma folyamatosan bővül, jelenleg mintegy 2600 tagja van, amivel Magyarország legnagyobb szakmai szervezetei közé tartozik. Rámutatott: az egyesület célja a tudásmegosztás, az éves konferencia is ezt a célt szolgálja.
Domokos László megnyitójában külön köszöntötte a Magyar Államkincstár munkatársait, küldötteit, a Kincstár ugyanis a közelmúltban csatlakozott az MPGE-hez. Kiemelte: nagyon lényeges, hogy az ellenőrző tagszervezetek fontos feladatuknak tekintik az egyesület munkájában való aktív részvételt.
 
dl2jpg_20191107144304_40
A megnyitó után Domokos László ellenőrzési nagydíjakat, elismeréseket adott át. Kitüntetést kapott: Kovács Árpád, Czinege Attila, Dávid Ferenc, Sipos Árpád, Beke Ibolya, Fürediné Koncsek Erika, Kazsuk Attila, Nyilas Gábor László, Polgár Péter, Pusztainé Rudolf Angéla és Szabó István, Monok Tamás és Windisch László.
 

Partnereim