Domokos László

MPGEKE Elnökségi ülés Egerben

2011-11-03 14:06
2011. november 3-án a Magyar Pénzügyi-Gazdasági Ellenőrök Közhasznú Egyesülete (MPGEKE) nagyszabású konferenciájának megnyitása előtt elnökségi ülést tartott a szervezet Egerben.
Domokos László, az Egyesület elnöke köszöntötte az Elnökségi ülés tagjait. Az MPGEKE titkárságvezetője, Dr. Bőcz Sándor tájékoztatta az Elnökséget a november 3-5. között megrendezésre kerülő szakmai továbbképző rendezvényről, illetve a szervezet 4. negyedéves pénzügyi helyzetéről.

Elnökségi ülés

Domokos László köszöntötte az Elnökségi ülés tagjait

Ezt követően az Elnökség döntött 23 új egyesületi tag felvételéről. Az MPGEKE taglétszáma megközelíti az 1400 főt. A szervezet tagságának ez évi ugrásszerű növekedése példaértékű és köszönhető a négy nagy ellenőrző szervezet tagtoborzásának, amelynek célja, hogy a pénzügyi és gazdasági ellenőrzést folytató szakembereket civil szervezetbe tömörítse, illetve értékteremtő tudást nyújtson a magyar társadalom minden rétege számára.

Elnökségi ülés

Elnökségi ülés Egerben

Az MPGEKE elnöke röviden bemutatta a szervezetben jelenleg működő szakosztályok helyzetét. A három újonnan megalakulni kívánó és egy már meglévő szakosztály elnökjelöltjei bemutatták munkaprogramjaikat.