Domokos László

MPGEKE szakmai rendezvény Békéscsabán

2011-06-21 17:01

„Új utak és módszerek az ÁSZ ellenőrzési gyakorlatában" címmel tartott előadást Békéscsabán az MPGEKE rendezvényén Domokos László, az Állami Számvevőszék és az egyesület elnöke.

A Magyar Pénzügyi - Gazdasági Ellenőrök Közhasznú Egyesület, Békés megyei szervezete 2011. június 21-én, tartotta első szakmai rendezvényét a Békés Megyei Kormányhivatal Nyugdíjbiztosítási Igazgatóságán, Békéscsabán.
Elsőként Németh Tibor a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal megyei kirendeltségének vezetője az általa képviselt szervezet ellenőrzéseinek céljáról, módszereiről beszélt, majd Domokos László az Egyesület elnöke „Új utak és módszerek az ÁSZ ellenőrzési gyakorlatában" címmel tartotta meg előadást.

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke


Domokos László előadást tart


Az ÁSZ elnöke kitért a parlament által elfogadott új ÁSZ törvényre. Az elsőként elfogadott sarkalatos törvény növeli az ÁSZ függetlenségét és megerősíti a számvevőszéki jogosítványokat. Az előadást követően a megjelentek interaktív beszélgetés keretében kérdezhették az ÁSZ Elnökét az Egyesület munkájáról, illetve az ÁSZ stratégiájáról.

10_363_20110622151442_582.jpg


Az MPGEKE ülése Békéscsabán

Domokos László többek között célul tűzte ki, hogy az egyesületi munka során nagyobb hangsúlyt kíván fektetni a társadalom és a fiatalok általános pénzügyi kultúrájának növelésére, amelyben kérte a tagtársak együttműködő segítségét.