Domokos László

Találkozó az ÁSZ Nyugdíjas Egyesület elnökével

2020-12-07 08:35
2020. december 4-én személyesen fogadtam Horváthné Menyhárt Erikát, az Állami Számvevőszék Nyugdíjas Egyesületének közelmúltban megválasztott, új elnökét, akinek átadtam az ÁSZ jubileumi emlékérméjét.
A találkozón közösen felidéztük az Állami Számvevőszék elmúlt 10 évét, amely során bemutattam a szervezet működési folyamatainak és struktúrájának megújítását.
 
Ez magában foglalja a módszertanok folyamatos fejlesztését, a belső folyamatok átalakítását a tervezéstől egészen a hasznosulásig, valamint a minőségbiztosítás, a humánerőforrás-gazdálkodás újragondolását és megerősítését. Elmondtam, hogy az elmúlt években egyre nagyobb hangsúlyt helyeztünk az ÁSZ tanácsadó, tudásmegosztó tevékenységére, amihez hozzájárult a digitalizáció előretörése.
 
dl_nyt_4
 
Úgy gondolom, hogy az Állami Számvevőszék megújulásához, eredményes működéséhez hozzájárultak már nyugdíjas szakértő kollégáink, ezért a nyugdíjas egyesület elnökének megköszöntem munkáját és átadtam Magyar Nemzeti Bank által, az ÁSZ kettős évfordulója alkalmából kibocsátott emlékérme egy példányát.
 
Mindemellett az Egyesület elnökét biztosítottam arról, hogy az Állami Számvevőszék továbbra is támogatja az ÁSZ Nyugdíjas Egyesületének értékőrző tevékenységét, és örömmel működik együtt az Egyesület idén megválasztott új vezetésével.