Domokos László

Címke: családtámogatás

Lakásfelújítás fehéren

A családokért felelős tárca nélküli miniszter 2020. októberében a családtámogatási rendszer több új elemmel való bővítésének tervét jelentette be. Ezek közül az otthon-felújítási hozzájárulás olyan támogatási forma, amely bevezetését az Állami Számvevőszék ellenőrzési és elemzési tapasztalatai alapján és költségvetési szempontból is megfelelő (család)támogatási eszköznek tartok, amely hozzájárul a gazdaság további fehéredéséhez.
Elolvasom »

Domokos László interjúja a Ma reggel című műsorban

Június 4-én az m1 Ma reggel című műsorának volt vendége Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke. Az interjú fókuszában a 2020-as évi költségvetés és annak véleményezése, valamint a családok pénzügyi tudatosságának erősítése állt.
Elolvasom »

Domokos László a V4-es számvevőszékek találkozóján

A visegrádi országok számvevőszékei számára rendezett nemzetközi konferenciát az Állami Számvevőszék 2019. május 28-án. Az elnöki szintű találkozón megvitatásra került az egyes országok családpolitikai intézkedéseinek társadalmi és közpénzügyi vonatkozásai. A szakmai eseményen a négy ország számvevőszéki vezetői és szakértői mellett előadást tartott Beneda Attila családpolitikáért felelős helyettes államtitkár és Nagy Márton, a Magyar N...
Elolvasom »