Domokos László

Odafigyelnek a vidéken élőkre

2009. 10. 27.
Domokos László, az Országgyűlés Költségvetési Bizottságának alelnöke és a Békés Megyei Önkormányzat elnöke a költségvetés részletes vitája kapcsán az Fidesz és a képviselő által benyújtott módosító javaslatokról beszél.

Domokos László a Csabai Kolbászfesztiválon

2009. 10. 26.
Az idén október 22 és 25 között tartott Csabai Kolbászfesztiválon az előző évekhez hasonlóan Békés megye Önkormányzata is vállalkozott két csapattal a gasztronómiai megmérettetésre. Domokos László, a Békés Megyei Közgyűlés elnöke, az egyik megyei önkormányzat kolbászgyúró csapatának csapatkapitánya szerint nagyon figyeltek, hogy az általuk felhasznált alapanyagok kizárólag házi készítésűek legyenek.

Legyünk mi az összefogás megyéje

2009. 10. 26.
Domokos László, a Békés Megyei Közgyűlés elnöke az önkormányzatiságról, valamint arról az összefogásról tartott beszámolót, amely immár több éve sikeresen működik Békés megyén belül. Beszédében kiemelte, hogy a kormányzat már három évvel ezelőtt próbálta a megyerendszert megszüntetni és teszi azt a jelenben is. A megyék eltörlésére tett kormányzati törekvések ellenére mégis eredményesen működik a helyhatóságnak ez a formája.  A történel...

Szüreti Bál Szarvas Város Közoktatási és Közgyűjteményi Intézménye Vajda Péter Gimnázium és Szakközépiskolájában

2009. 10. 19.
Szarvason a Vajda Péter Gimnáziumban előre hozták a báli szezont, hiszen a „Szülők - Nevelők - Patronálók Bálja" a szüret témája köré csoportosult. Domokos László, a Békés megyei Közgyűlés elnöke a szüreti időszakról, illetve az oktatás jelenlegi helyzetéről, szerepéről majd ezt követően a közösségek erejéről nyilatkozott a Körös TV stábjának.  

A Békés Megyei Hírlap új székházának avató ünnepsége

2009. 10. 19.
Domokos László, a Békés megyei Közgyűlés elnöke a Békés Megyei Hírlap székházavató ünnepségén kiemelte a tájékozottság fontosságát. A sajtó és a médiumok szerepe az utóbbi időkben megerősödött és mára már kiemelkedő, megkerülhetetlen; a naprakész információk megszerzése számtalan előnnyel járhat.