Domokos László

Címke: Kína

Bilaterális találkozó a kínai számvevőszéki delegációval

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke, hivatalában fogadta Mr. LI Xiaozhongot, a kínai számvevőszék alelnökét és kíséretét 2018. május 22-én, Budapesten. A szakmai találkozó központjában elsősorban a két ország közötti tapasztalatcsere állt, a megbeszélésen kiemelt figyelmet kapott a magyar illetve a kínai számvevőszékek szerepe a ’jól irányított állam’ elősegítésében, illetve a legfőbb ellenőrzési intézmények által biztosított ...
Elolvasom »

A Nankingi Ellenőrzési Egyetem elismerése az ÁSZ elnökének

A kínai számvevőszék képzési központjának is otthont adó Nankingi Ellenőrzési Egyetem oklevéllel ismerte el Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke és ezen keresztül az Állami Számvevőszék ellenőrzés-szakmai tevékenységét. Az Állami Számvevőszék elnöke a kínai számvevőszék és a kínai kereskedelmi minisztérium által közösen megrendezett ellenőrzési szemináriumon vett részt és tartott előadást az ÁSZ Integritás Projektjéről.
Elolvasom »

Nemzetközi konferencián tartott előadást Domokos László

Domokos László meghívást kapott a kínai számvevőszék és a kínai kereskedelmi minisztérium által szervezett ellenőrzési szemináriumra, amelyen a korábbi Selyemút mentén fekvő országok számvevőszékei közül számos európai intézmény képviselteti magát. Az ÁSZ elnöke a rendezvényen bemutatta az Integritás projektet és ismertette a Számvevőszék szerepét a jól irányított állam támogatásában.
Elolvasom »