Domokos László

Címke: hasznosulás

Dilemma a vezetésről

Teljesítményellenőrzés és az ellenőrzött szervezetek vezetőinek támogatása. Ez lesz a két leghangsúlyosabb fókuszterület az Állami Számvevőszék tevékenységében a következő időszakban, ami kettős kihívást jelent. Egyrészt meg kell erősíteni a tanácsadó, auditáló feladatok vezetését, illetve a hatóságok felé való képviselet megfelelő mérlegelését.
Elolvasom »

Nagy igény van az ÁSZ támogatására

Tanulni és konzultálni akarnak az ellenőrzött szervezetek vezetői – ezt erősítették meg az ÁSZ hasznosulási diskurzusán elhangzottak. Örömmel hallgattam, hogy nagy igény van a számvevőszéki támogatásra, illetve tanításra, amelyek lehetőséget adnak a szervezetek számára a jelen idejű gyors javulásra.
Elolvasom »

Segíthetünk? - párbeszéd az ellenőrzött szervezetek vezetőivel

Október 7-én, első alkalommal szervezte meg a „Segíthetünk? – Az Állami Számvevőszék hasznosulási diskurzusa” címet viselő kerekasztal beszélgetését az ÁSZ. Új kezdeményezésünk célja, hogy az ellenőrzések érintettjeivel folytatott párbeszédek révén tovább tudjuk erősíteni szervezetünk támogató, tudásmegosztó tevékenységét.
Elolvasom »

A Nankingi Ellenőrzési Egyetem elismerése az ÁSZ elnökének

A kínai számvevőszék képzési központjának is otthont adó Nankingi Ellenőrzési Egyetem oklevéllel ismerte el Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke és ezen keresztül az Állami Számvevőszék ellenőrzés-szakmai tevékenységét. Az Állami Számvevőszék elnöke a kínai számvevőszék és a kínai kereskedelmi minisztérium által közösen megrendezett ellenőrzési szemináriumon vett részt és tartott előadást az ÁSZ Integritás Projektjéről.
Elolvasom »