Domokos László

Címke: egyházi találkozó

A katolikus egyház vezetőivel találkozott Domokos László

Domokos László a Magyar Katolikus Egyház vezetőit 2018. október 25-én fogadta az ÁSZ székházában. A megbeszélésen a résztvevők áttekintették a 2017-es év eredményeit, valamint a közpénzügyi ellenőrzések egyházakat érintő aktuális kérdéseit. Az Állami Számvevőszék elnöke kiemelte, hogy az egyházak számára megújított öntesztek szeptember óta elérhetők az intézmény honlapján.
Elolvasom »

A Baptista Egyház vezetőivel találkozott Domokos László

A Magyarországi Baptista Egyház vezetőit fogadta hivatalában Domokos László augusztus 13-án, hétfőn. Az ÁSZ évek óta visszatérően szervez egyeztetéseket egyházi vezetőkkel. Idén a Magyarországi Református Egyház vezetőinek látogatásával vette kezdetét a találkozók sora, még június 13-án. Most Papp Jánost, a Magyarországi Baptista Egyház egyházelnökét, valamint Mészárost Kornél főtitkárt fogadták az ÁSZ felsővezetői.
Elolvasom »

Református egyházi vezetőkkel találkozott Domokos László

A Magyarországi Református Egyház hét vezetőjét fogadta az Állami Számvevőszék székházában Domokos László. Az ÁSZ évről évre visszatérően szervez találkozókat a magyarországi történelmi egyházak vezetőivel, az idei megbeszélések sora a június 13-i találkozóval vette kezdetét.
Elolvasom »