Domokos László

Címke: delegáció

Bilaterális találkozó a kínai számvevőszéki delegációval

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke, hivatalában fogadta Mr. LI Xiaozhongot, a kínai számvevőszék alelnökét és kíséretét 2018. május 22-én, Budapesten. A szakmai találkozó központjában elsősorban a két ország közötti tapasztalatcsere állt, a megbeszélésen kiemelt figyelmet kapott a magyar illetve a kínai számvevőszékek szerepe a ’jól irányított állam’ elősegítésében, illetve a legfőbb ellenőrzési intézmények által biztosított ...
Elolvasom »

A Nanjingi Ellenőrzési Egyetem delegációja az Állami Számvevőszéknél

Fogadta az Állami Számvevőszék a kínai számvevőszék képzési központjának helyet adó Nankingi Ellenőrzési Egyetem delegációját. A találkozón Domokos László, az ÁSZ elnöke felvázolta, hogy jutott el az ÁSZ az Integritás felméréstől az integritás ellenőrzéséig, beszélt az ÁSZ elemzési tevékenységéről, valamint képzési rendszeréről, a kínai intézmény pedig bemutatta a számvevőszékükkel közös képzési programját.
Elolvasom »

Tudásmegosztó előadássorozatot nyitott meg Domokos László

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke nyitotta meg az ÁSZ egynapos tudásmegosztó előadássorozatát április 4-én, hétfőn. A rendezvényen a thai számvevőszék képviselői ismerhették meg az ÁSZ felépítését, működését és az integritás területén folytatott tevékenységét.
Elolvasom »