Domokos László Az Állami Számvevőszék Elnöke

Domokos László hírportál

Címke: pénzügyi tudatosság

Elindult a Komatál program

Domokos László, az ÁSZ elnöke fontosnak tartja a családok támogatását és a hagyományok ápolását is. Egy régi szokás felélesztésével egy rövid ideig gondoskodhatunk egy újszülött családjáról.
Elolvasom »

Kiemelt cél a pénzügyi tudatosság fejlesztése

A pénzügyi tudatosság abban segít, hogy minél többet kihozhassunk a pénzünkből. Legyünk tisztában a költségeinkkel, bevételeinkkel, és tervezzük meg pénzügyeinket! Az Állami Számvevőszék társadalmi felelősségvállalása keretében járul hozzá a magyar családok pénzügyi kultúrájának fejlesztéséhez.
Elolvasom »

A pénzügyi döntésünk befolyásolja anyagi helyzetünket

Felnőttként hozzuk meg, azokat a pénzügyi döntéseket, amelyek sokszor hosszú évekre meghatározzák pénzügyi helyzetünket, ezért felelősen kell gondolkodnunk és mindig csak annyi pénzügyi kockázatot vállaljunk, amennyit képesek vagyunk belátni és kezelni.
Elolvasom »

A megtakarítás biztonságot és stabilitást jelent

Ahhoz, hogy a háztartások pénzügyi gazdálkodása kiegyensúlyozott legyen, fontos lenne, hogy minden család legalább háromhavi megtakarítással rendelkezzen. Ez olyan anyagi biztonságot teremthet, amellyel a teljes jövedelem kiesés esetén is képesek a rezsit és az élelmiszerkiadást fedezni.
Elolvasom »

A költségvetés a pénzügyi siker egyik legfontosabb eleme

Mielőtt pénzügyeinket megterveznénk, tisztában kell lenni, hogy mire mennyit költünk, mennyiből gazdálkodhatunk. Ha már ismerjük a várható bevételeinket, kiadásainkat, akkor jobban tudjuk stabilizálni az anyagi helyzetünket, el tudjuk kerülni, hogy ne költsünk többet, mint amennyire lehetőségünk van.
Elolvasom »

Partnereim