Domokos László

Címke: INTOSAI

Az ÁSZ jubileumi évéről ír a nemzetközi számvevőszéki közösség vezető lapja

A napokban jelent meg az INTOSAI Journal legújabb száma, amelyben az Állami Számvevőszék tavaly ünnepelt kettős jubileuma, valamint a megvalósult digitális innovációk kapcsán közöltek cikket szervezetünkről.
Elolvasom »

Konferencia tapasztalatok megosztása az OLACEFS blogján

„A közös munka, az újonnan kialakított kontinensek közti együttműködések még csak most kezdődnek. A konferencia során megtanulhattuk, hogy a földrajzi távolság nem állhat a számvevőszéki együttműködések útjába” – olvasható Domokos László blog bejegyzése az OLACEFS twitter oldalán.
Elolvasom »

Domokos László az INTOSAI IT Audit Munkacsoport ülésén és teljesítmény-ellenőrzési szemináriumán tartott előadást

Az Állami Számvevőszék is részt vett a Legfőbb Ellenőrző Intézmények Nemzetközi Szervezetének (INTOSAI) IT Audit ülésén és teljesítmény-ellenőrzési szemináriumán 2019. április 1-5 között. Az INTOSAI IT Audit Munkacsoportjának ülését huszonnyolcadik, míg a teljesítmény-ellenőrzési szemináriumot kilencedik alkalommal rendezték meg. A nemzetközi események fő témái az IT Audittal kapcsolatos számvevőszéki kapacitás követelmények, az IT Audi...
Elolvasom »

Domokos László ismertette az informatika szerepét az ÁSZ működésében

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke részt vett a Számvevőszékek Nemzetközi Szervezetének (INTOSAI) IT munkacsoportja ülésén, valamint az azt követő szemináriumon bemutatta az informatikai támogatás szerepét az ÁSZ működésében. Az„Ellenőrzési képességet biztosító ellenőrzési rendszerek: kihívások, lehetőségek, megoldások” című szemináriumon a résztvevő számvevőszékek az audit irányítási rendszerek tapasztalatait és továbbfejles...
Elolvasom »

The presentation of Mr. Laszlo Domokos at the XXII INCOSAI

The current INTOSAI Congress is held between 6-11 December 2016. In the course of agenda, Mr. Laszlo Domokos, President of the State Audit Office of Hungary (SAO), gave a presentation on the Theme I of the Congress.
Elolvasom »