Domokos László

Címke: anyagi biztonság

Hogyan lehet fogyasztóbarát egy személyi hitel?

Az Állami Számvevőszék elnökeként személyes felelősségemnek érzem a hazai lakosság pénzügyi tudatosságának az erősítését, ehhez kapcsolódóan pedig az olyan javaslatok megtételét, amelyek hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a háztartások megfontolt pénzügyi döntések révén tudják anyagi biztonságukat erősíteni. Ezért is tartom fontosnak megosztani Önökkel gondolataimat az MNB minősített fogyasztóbarát termékcsaládjának új eleméről.
Elolvasom »

Befektetések a járvány idején

Nem lehet elégszer hangsúlyozni pénzügyeink tudatos tervezésének a fontosságát, amelyre a COVID-19 világjárvány okozta válsághelyzet csak még inkább rávilágított. Bár mindenki számára nehéz ez az időszak, kétségtelen, hogy könnyebben vészelik át azok, akik nem aggódnak az anyagi biztonságuk miatt. A tervezést és a takarékoskodást azonban sosem késő elkezdeni.
Elolvasom »

Okosan a pénzzel

Balogh László, a Pénzügyminisztérium helyettes államtitkára levelet írt az ÁSZ elnökének, amelyben közös meggyőződésüknek ad hangot, hogy a jelen helyzetben minden lehetséges eszközzel támogatni kell a magyar családokat az anyagi helyzetük biztonsága, stabilizálása érdekében.
Elolvasom »