Domokos László

Címke: Domokos László

Adódjatok össze! – Sztárgála az Eiffel parkjában

A Magyar Állami Operaház a Regőczi István Alapítvánnyal közösen rendezett gálaműsort az Eiffel Műhelyházban. Kiemelten fontos volt számomra, hogy részese lehettem annak a társadalmi összefogásnak, amelynek célja a koronavírus árváinak támogatása.
Elolvasom »

Ünnepi rendezvénysorozat augusztus 20-án

Tavaly a koronavírus-járvány nem tette lehetővé, hogy az államalapítás ünnepét az alkalomhoz méltó módon ünnepeljük, idén azonban egy olyan eseménysorozat részesei lehettünk, amely túlmutatott a korábbi nemzeti ünnepeken. Nagy örömmel töltött el, hogy sokan éltek a lehetőséggel és részt vettek a hagyományos ünnepi programokon, illetve a számos helyszínen zajló, szórakoztató rendezvényeken. 
Elolvasom »

Készüljünk tudatosan a tanévkezdésre

Örömmel értesültem az elmúlt hetek híradásaiból, hogy a világjárvány által előidézett gazdasági nehézségek ellenére is jelentős mértékben gyarapodtak a lakossági megtakarítások az év első negyedévében. Rendkívül fontosnak gondolom kiemelni, hogy a példátlan növekedés mögött olyan tudatos háztartások állnak, akik anyagi lehetőségeik és korlátaik megismerését követően, hosszas mérlegelés és tervezés után hozták meg pénzügyi döntéseiket.  
Elolvasom »

Adó nélküli bér kell ahhoz, hogy Magyarországon keresse mindenki a megélhetést

Az ember annyira értékes, hogy egyáltalán nem kellene adóztatni, azaz büntetni azért, mert dolgozik. Meg kell teremteni a feltételeit annak, hogy mindenki megfelelő megélhetést találjon idehaza, így akár nullaszázalékos is lehetne a személyi jövedelemadó.
Elolvasom »

Kockázatot jelent a költségvetésre az uniós pénzek kifizetésének elmaradása

Felborult piaci egyensúly, versenyhátrány, államadósság emelkedés és költségvetési hiány növekedés – ezek a kockázatai annak, amíg az Európai Unió nem köti meg a megállapodást Magyarországgal és nem utalja ki a vissza nem térítendő támogatásokat a beruházási terv felhasználásához.
Elolvasom »