Domokos László

Címke: befektetés

A tudatosság mindig jó döntés

Nem kevesebb mint 20 ezer milliárd forintot tart a magyar lakosság olyan bankszámlákon, amelyek nem kamatoznak. Ennek kapcsán fejtettem ki a napokban, hogy az embereknek érdemes lenne állampapírokat vásárolni, illetve kötvényekbe fektetni a tartalékban lévő pénzüket, hiszen azok jóval kedvezőbb hozamot garantálnak még a mostani magas infláció mellett is. Erről és hasonló pénzügyi kérdésekről beszéltem a Karc FM-nek adott interjúban.
Elolvasom »

Befektetési kalauz

A „Befektetések a járvány idején” című cikkben már felhívtam a kedves olvasók figyelmét a megtakarítások fontosságára, illetve ismertettem több fontos alapfogalmat. A következőekben olyan megtakarítási formákat szeretnék bemutatni, amelyek révén nem csupán megőrizni, de gyarapítani is tudják félretett pénzüket.
Elolvasom »

Befektetések a járvány idején

Nem lehet elégszer hangsúlyozni pénzügyeink tudatos tervezésének a fontosságát, amelyre a COVID-19 világjárvány okozta válsághelyzet csak még inkább rávilágított. Bár mindenki számára nehéz ez az időszak, kétségtelen, hogy könnyebben vészelik át azok, akik nem aggódnak az anyagi biztonságuk miatt. A tervezést és a takarékoskodást azonban sosem késő elkezdeni.
Elolvasom »