Domokos László

Címke: V4

Domokos László előadást tartott a V4+2 számvevőszékek elnöki találkozóján

Aktuális, napjaink társadalmi kihívásait érintő témák kerültek napirendre a Visegrádi országok, valamint Szlovénia, Ausztria és Horvátország számvevőszékeinek az idén Magyarországon megrendezett elnöki szintű találkozóján. A két napos konferencia szakmai programjára 2018. június 5 – 6. között került sor, mely során a résztvevő felek több kiemelt témát vitattak meg.
Elolvasom »

Domokos László is részt vett a szlovák számvevőszék 25. évfordulóján

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke is részt vett a szlovák számvevőszék által megrendezett ünnepségen és szemináriumon április 5-én Pozsonyban. Az ÁSZ elnöke a szakmai szeminárium során bemutatta álláspontját a nemzeti ellenőrzési intézmények legnagyobb kihívásaival kapcsolatban, legfőképpen a jól irányított állam megfelelő támogatásáról. A találkozón többek között részt vettek a visegrádi számvevőszéki együttműködés társinté...
Elolvasom »

Domokos László részt vett a Várkert Bazárban rendezett V4 vasárnapon

Az Állami Számvevőszék elnöke, Domokos László is részt vett a fővárosi Várkert Bazárnál rendezett V4 vasárnapon. A Magyarország ötödik V4-es elnöksége alkalmából szervezett, egész napos kulturális programra mintegy tízezer látogató volt kíváncsi.
Elolvasom »

Domokos László a V4+2 országok számvevőszéki találkozóján vett részt

A Visegrádi Együttműködés keretében 1991 óta rendszeresen találkoznak a V4+2 országcsoport számvevőszékeinek elnökei. Az együttműködés alapvető formája az évente megrendezendő elnöki találkozó, melynek fő célkitűzései az ellenőrzési módszerek harmonizálása, az ellenőrzési dokumentumok egységesítése, valamint együttműködés és információcsere egyes aktuális kérdésekben.
Elolvasom »