Domokos László

Címke: beszéd

Domokos László: fejlesztenünk kell a pénzügyi tudatosságot

Fontos mérföldkőhöz érkezett az idei évben a magyar lakosság pénzügyi kultúrájának fejlesztése, mivel a kormány átfogó nemzeti stratégiát fogadott el a pénzügyi műveltség fejlesztésére – hangsúlyozta Domokos László az Állami Számvevőszék és az Econventio Egyesület éves konferenciáján tartott előadásában. Az ÁSZ elnöke szerint Magyarország gazdaságának stabilitásához a jó kormányzás mellett arra is szükség van, hogy hazánk megvesse a láb...
Elolvasom »

Domokos László bemutatta a zárszámadás ellenőrzését az Országgyűlésnek

Az Állami Számvevőszék 2017. október 2-án hozta nyilvánosságra és adta át az Országgyűlésnek a 2016-os központi költségvetés végrehajtásáról szóló jelentését. Domokos László, az ÁSZ elnöke ennek kapcsán október 19-én parlamenti felszólalásban ismertette az ellenőrzés eredményeit és a jelentéssel egy időben nyilvánosságra hozott makrogazdasági elemzés megállapításait.
Elolvasom »

Domokos László ünnepi beszédet mondott Újkígyóson

Az Állami Számvevőszék elnöke ünnepi beszédet mondott augusztus 20-án az Újkígyósi Városnapon. Domokos László a Szűz Mária Szent Neve katolikus templomban tartott misét követően, a Wenckheim parkban található Hazaváró Emlékkútnál fejtette ki gondolatait az államalapító máig élő szellemi örökségéről.
Elolvasom »