Domokos László

Címke: interjú

Működik a fenntartható kifehérítés modellje

A gazdaság fokozatos kifehérítésével jelentősen nagyobb adóbevétel keletkezik, a többletet pedig lehetne a személyi jövedelemadó mérséklésére fordítani az Állami Számvevőszék elnöke szerint. Domokos László a növekedés.hu-nak adott interjúban hangsúlyozta: az állam a munkát terhelő adók csökkentésével fektethet leginkább a jövőbe.
Elolvasom »

Domokos László: működik a fenntartható kifehérítés

Domokos László 2019. július 25-én részt vett Tusnádfürdőn a 30. alkalommal megrendezett Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor kerekasztal beszélgetésén. Az eseményt megelőzően az ÁSZ elnöke interjút adott a Kossuth Rádiónak, amelynek témája Magyarország 2020-as költségvetése és az ország államháztartási helyzete volt.
Elolvasom »

Mindenkinek az az érdeke, hogy a kórházak törvényesen működjenek

Domokos László Népszavának adott interjúja 2019. augusztus 5-én jelent meg. Az Állami Számvevőszék elnöke leszögezte: a gazdálkodásra vonatkozó törvényi előírások betartása alapkövetelmény.
Elolvasom »

A Magyar Hírlapnak adott interjút az ÁSZ elnöke

Jól szervezett állami sürgősségi ellátás kell legyen a rendszer alapja, olyan, ami a legelemibb emberi-egészségügyi biztonságot képes garantálni – hangsúlyozta Domokos László, a Magyar Hírlapnak adott interjúban. Az Állami Számvevőszék pénteken sajtótájékoztató keretében hozza nyilvánosságra a sürgősségi, avagy „vészhelyzeti" betegellátás rendszerének ellenőrzéséről készített jelentését. Az ellenőrzés során az ÁSZ az ellátást igénybe ve...
Elolvasom »

Az ÁSZ elnöke interjút adott a Figyelőnek

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke többek között a magyar gazdaságpolitikai modell lényegéről, az állami beruházásokról, a szükséges állami bürokráciacsökkentésről, valamint egyes kórházak és szakrendelők gazdálkodására jellemző anarchiáról adott interjút a Figyelőnek.
Elolvasom »