Domokos László

Címke: állammenedzsment

Domokos László az InfoRádió Aréna című műsorának vendége volt

Az InfoRádió Aréna című műsorának vendége volt Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke március 1-jén, hétfőn. A beszélgetés alkalmával szó esett az állammenedzsment megújításáról, a felsőoktatás és a kórházak ellenőrzéseinek tapasztalatairól, valamint az állami és önkormányzati vállalatok integritás felméréséről is.
Elolvasom »

Domokos László megbeszélése Tarlós Istvánnal

Az Állami Számvevőszék tanácsadó tevékenysége keretében rendszeresen konzultál az önkormányzati érdekszövetségekkel. 2016. január 7-én a Budapesti Önkormányzatok Szövetségének elnökét, Tarlós Istvánt fogadta hivatalában Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke. A szakmai találkozó alkalmával Domokos László többek között szót ejtett az önkormányzati cégek ellenőrzéseinek tapasztalatairól, az ÁSZ korrupcióellenes tevékenységről, vala...
Elolvasom »

Domokos László az M1 aktuális csatorna vendége volt

Szemléletváltásra van szükség az állami és önkormányzati cégek menedzselésében, feltétlenül meg kell újítani az állammenedzsmentet, 25 év után az állami vállalatoknál is végre kell hajtani egy rendszerváltást - mondta az Állami Számvevőszék elnöke az M1 aktuális csatornán kedden este.
Elolvasom »