Domokos László

Címke: évforduló

Megemlékezés a Dohány Utcai Zsinagógában

2020. január 19-én a Budapesti Zsidó Hitközség a budapesti gettó felszabadításának 75. évfordulója alkalmából tartott megemlékezést a Dohány Utcai Zsinagógában, amelyen részt vett Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke.
Elolvasom »

Parlamenti emlékülésen vett részt Domokos László

Az Országgyűlés október 25-én az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából „1956-2016 – Tele volt halottakkal a tér…” címmel ünnepi emlékülést rendezett, melyen részt vett Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke is. Az eseményen felszólalt többek között Marek Kuchcinski, a lengyel szejm elnöke és Stanislaw Tillich, a német Bundesrat elnöke.
Elolvasom »

Az alaptörvény elfogadásának 5. évfordulója alkalmából megrendezett zongoraesten vett részt Domokos László

Öt éve, április 25-én hirdették ki az új alaptörvényt. Az 5. évforduló alkalmából, az állami ünnepségsorozat részeként zongoraestet rendeztek a Zeneakadémián. A koncertre Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke is meghívást kapott.
Elolvasom »

Az alaptörvény elfogadásának 5. évfordulója alkalmából tartott ünnepi ülésen vett részt Domokos László

Az öt éve elfogadott alaptörvényre emlékezett az Országgyűlés 2016. április 25-én. Az 5. évforduló alkalmából ünnepi ülést tartottak az Országgyűlés felsőházi termében, melyre Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke is meghívást kapott.
Elolvasom »

Szentmisén vett részt Domokos László

Őszentsége Ferenc Pápa megválasztásának harmadik évfordulója alkalmából tartott szentmisén vett részt Domokos László a Szent István Bazilikában.
Elolvasom »