Domokos László

Címke: Pesti Vígadó

Díszvacsora a nemzet kiválóságainak tiszteletére

A Magyar Művészeti Akadémia székházában, a Pesti Vigadóban rendezték meg a 2020. és 2021. évben Nemzet Művésze címmel kitüntetett kiválóságok tiszteletére rendezett díszvacsorát. Ezt a kitüntetést csúcsdíjként is emlegetik a hazai művészeti elismerési rendszerben, ugyanis azok a 65 év feletti, Kossuth-díjas alkotóművészek kaphatják meg, akik saját művészeti területükön jelentős értéket hoztak létre.
Elolvasom »

Domokos László részt vett a Nemzet Művésze díjátadó ünnepségen

2016. november 3-án rendezték meg a Nemzet Művésze díjátadó ünnepséget, melyre Domokos László az Állami Számvevőszék elnöke is meghívást kapott. A Pesti Vigadó épületében tartott ünnepségen a díjakat Fekete György, a Magyar Művészeti Akadémia elnöke és Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere adta át a magyar művészeti élet elismert képviselőinek.
Elolvasom »

A think.BDPST elnevezésű régiós innovációs fórumon vett részt Domokos László

Március 8-án az Antall József Tudásközpont által rendezett régiós innovációs fórumot rendeztek a Pesti Vigadóban think.BDPST címmel. Az első alkalommal megrendezett konferencia célja, hogy éves innovációs stratégiai fórumként szorosabbra fűzze a gazdasági, kormányzati és a civil szféra közötti régiós együttműködést az innováció és a kutatás-fejlesztés területén.
Elolvasom »