Domokos László

Címke: NAV

Cél a közbizalom erősítése

Az ünnepeket megelőzően nyújtotta be az Állami Számvevőszék a 2021. első félévi ellenőrzési tervét az Országgyűlésnek. A Kossuth Rádió napindító műsorának, a Jó Reggelt Magyarországnak a vendégeként bemutattam az ÁSZ ellenőrzési tervének főbb pontjait és területeit.
Elolvasom »

Tanulmánykötet a jövedelemadózásról

„A jövedelemadózás számvevőszéki aspektusai és ellenőrzési gyakorlata” címmel írt fejezetet Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke a Soproni Egyetem Kiadó gondozásában megjelent Ami vagyon, az legyen is című tanulmánykötetben. A Soproni Egyetem ezzel a kiadvánnyal olyan jellegű művet hozott létre, amely hiánypótló a szakmában.
Elolvasom »

Évértékelés a NAV-nál

2020. február 13-án Évértékelő Vezetői Értekezletet tartott a Nemzeti Adó-és Vámhivatal 2019. évről, amelynek fókuszában a digitalizáció és a gazdaságfehérítő intézkedések álltak. Az eseményen Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke is részt vett.
Elolvasom »

A NAV évértékelő értekezletén is részt vett Domokos László

A Nemzeti Adó-és Vámhivatal 2018. évértékelő vezetői értekezletét 2019. február 7-én tartotta meg. Az eseményen Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke is részt vett.
Elolvasom »