Domokos László

Címke: 2017

Domokos László a 2017. évi Szakképzési Díj átadó ünnepségén járt

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke is részt vett a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara által alapított 2017. évi Szakképzési Díj ünnepélyes átadásán. A 2017. március 2-án tartott rendezvényen innováció, kooperáció és motiváció kategóriában osztottak elismeréseket. Az esemény fővédnöke Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter volt, a Szakképzési díjakat Cseresnyés Péter munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkár adta...
Elolvasom »

Domokos László expozéja a 2017. évi költségvetés országgyűlési vitáján

Az Országgyűlésben megkezdődött a mai napon Magyarország 2017. évi központi költségvetési törvényjavaslatának általános vitája. Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter felszólalását követően Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke tartotta meg fél órás expozéját. Domokos László beszédében ismertette az ÁSZ véleményének részleteit.
Elolvasom »

A Ma reggel című műsorban adott interjút Domokos László

Az m1 Ma reggel című műsorának vendége volt Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke május 9-én, hétfőn. A beszélgetés témája a 2017. évi költségvetés és annak véleményezése volt.
Elolvasom »

Domokos László a Kossuth Rádió 180 perc című műsorának vendége volt

A Kossuth Rádió 180 perc című műsorának vendége volt Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke május 9-én, hétfőn. A beszélgetés apropója a 2017. évi költségvetési törvénytervezet, és annak ÁSZ általi véleményezése volt.
Elolvasom »

Domokos László átadta az ÁSZ költségvetési véleményét az Országgyűlésnek

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke május 6-án az Országházban találkozott Latorcai Jánossal, az Országgyűlés alelnökével és átadta az Állami Számvevőszék 2017-es költségvetésről készített véleményét. A találkozón Domokos László ismertette a költségvetési vélemény főbb megállapításait az Országgyűlés alelnökével, miszerint a 2017-es központi költségvetésről szóló törvényjavaslat megalapozott, a költségvetés tervezésénél figyel...
Elolvasom »