Domokos László

Címke: Szarvas

Alapítványi bál a szarvasi gyerekekért

Nagy örömmel vettem részt a Gál Ferenc Egyetem Szarvasi Gyakorló Általános Iskola és Gyakorlóóvoda, valamint a Bóbita Alapítvány által megszervezett Bóbita Alapítványi Bálon. Az immár 25. alkalommal megrendezett est teljes bevételét idén is a szarvasi intézménybe járó gyerekek javára fordítják a szervezők.
Elolvasom »

Igazi hungarikum a szarvasi szilva

Szilvásgombóc, szilvalekvár: szeptember második hétvégéjén minden a szilváról szólt Szarvason. A XXIII. Szarvasi Szilvanapok jó apropója volta gyümölcs megünneplésének és persze a jó élmények begyűjtésének is. 
Elolvasom »

Díjátadó Gálaest - Színház a víz felett

Számomra a kulturális programok jelentik az igazi feltöltődést, ezért nagy örömömre szolgált a Szarvasi Vízi Színház idei évadzáró díjátadó gáláján részt venni. A korlátozások enyhítésével, nyár elején újraindulhatott a kulturális élet, amelynek köszönhetően idén 54 kellemes nyári estén át szórakozhattak kicsik és nagyok egyaránt a Vízi Színházban.
Elolvasom »

A legszebb nyári emlékeket idézték fel Szarvason

Színes, tartalmas programokkal várta az érdeklődőket a szarvasi Aratónap. Úgy vélem, hogy családi, helyi és nemzeti hagyományaink ápolása, rendkívül értékes módokon járul hozzá lelki és szellemi jólétünk gazdagításához, ami egy ilyen, kihívásokkal teli időszak végét várva, különösen fontos.
Elolvasom »

Megemlékezés Szarvason

Immár 24. alkalommal szervezték meg a szarvasi Aratónapot, amely idén is változatos hagyományőrző programokkal várta az érdeklődőket. A programok sora emlékezéssel és koszorúzással kezdődött.
Elolvasom »