Domokos László

Címke: ÁSZ

A kiegyensúlyozott költségvetési politikát folytató országok tudták átvészelni a válságot

Az Inforádiónak adott interjúm során elmondtam, a számvevőszék álláspontja szerint a minőségi pénzköltés a sikeres válságkezelés kulcsa.
Elolvasom »

Mi a szerepe a költségvetési reziliencia megteremtésében az adórendszernek?

Az elmúlt időszakban már több tanulmányban, előadásban kifejtettem a költségvetés és a gazdaság rezilienciájának szükségességét így örömmel vettem a felkérést az immár tizenötödik alkalommal megrendezésre kerülő Adózás Európában – Nemzetközi Adókonferenciára. A rendezvény célja, a tudás-, és tapasztalatátadás a szakma aktuális kérdéseiről, Magyarország versenyképességének megőrzéséről, valamint a jövőbeni változásokra való felkészülés.
Elolvasom »

A sikeres válságkezelés kulcsa a minőségi közpénzköltés

2021. a magyar gazdaság újraindításának az éve. Ebben a helyzetben az ösztönző állam feladata a gazdaság dinamizálódásának segítése. Ebben az időszakban még inkább igaz, hogy nem a közpénzek költésének mennyisége, hanem annak a minősége a sikeres költségvetési politika záloga.
Elolvasom »

Díjátadó Gálaest - Színház a víz felett

Számomra a kulturális programok jelentik az igazi feltöltődést, ezért nagy örömömre szolgált a Szarvasi Vízi Színház idei évadzáró díjátadó gáláján részt venni. A korlátozások enyhítésével, nyár elején újraindulhatott a kulturális élet, amelynek köszönhetően idén 54 kellemes nyári estén át szórakozhattak kicsik és nagyok egyaránt a Vízi Színházban.
Elolvasom »

Adódjatok össze! – Sztárgála az Eiffel parkjában

A Magyar Állami Operaház a Regőczi István Alapítvánnyal közösen rendezett gálaműsort az Eiffel Műhelyházban. Kiemelten fontos volt számomra, hogy részese lehettem annak a társadalmi összefogásnak, amelynek célja a koronavírus árváinak támogatása.
Elolvasom »