Domokos László

Címke: Közbeszerzési Hatóság

Közbeszerzési integritás a gyakorlatban

A Közbeszerzési Hatóság által szervezett nemzetközi konferencia témája rendkívül aktuális napjainkban, hiszen minden szervezetnek fel kellett, illetve továbbra is fel kell készülnie arra, hogy a koronavírus járvány, valamint a napjaink háborús környezete által okozott társadalmi és gazdasági hatások növelhetik a korrupciós kockázatokat. Fontos, hogy az intézmények vezetői felismerjék az integritási kockázatokat, ezen belül pedig a közbe...
Elolvasom »

Visszatekintés az ÁSZ jubileum kapcsán

A Közbeszerzési Hatóság szakmai folyóiratának felkérésére az elmúlt évtized tapasztalatairól osztottam meg gondolataimat a Közbeszerzési Értesítő Plusz idei első számában.
Elolvasom »

Fókuszban a zöld beszerzések

2020. október 27-én a Közbeszerzési Hatóság nemzetközi online konferenciája kiváló alkalmat kínált arra, hogy bemutassam a legfrissebb elemzésünket a zöld beszerzésekről, valamint megismerhessük a legújabb közbeszerzési fejleményeket, a stratégiai közbeszerzések előmozdításának lehetőségeit, illetve rálátásunk nyíljon az elérhető jó gyakorlati példákra.
Elolvasom »

A fenntartható közbeszerzés

A Közbeszerzési Hatóság kétnapos nemzetközi konferenciát szervezett, melynek fő témája a fenntartható közbeszerzés. A június 5-6-i rendezvény célja, hogy a zöld, szociális és innovatív közbeszerzések előmozdításának lehetőségeit, a vonatkozó nemzetközi és hazai jogi környezetet, az elérhető jó gyakorlati példákat megismertesse az érdeklődőkkel. A konferencia nyitóelőadásán Domokos László ÁSZ elnök a fenntartható közbeszerzésről, mint ve...
Elolvasom »

Tudásmegosztó napok 23 megyei jogú várossal

Az ÁSZ a Megyei Jogú Városok Szövetségével és a Közbeszerzési Hatósággal 23 megyei jogú város gazdasági társaságait közvetlenül támogató tudásmegosztó rendezvénysorozatot indított. A rendezvénysorozat 2019. február 21-én indult Kaposváron. Az Állami Számvevőszék elnöke, Domokos László megnyitóbeszédben ismertette az együttműködési megállapodás eddigi hasznosulását, jövőbeni céljait.
Elolvasom »