Domokos László Az Állami Számvevőszék Elnöke

Domokos László hírportál

Címke: költségvetés

Domokos László az M1 Ma reggel című műsorában beszélt a 2018-as költségvetésről

Megalapozott a 2018-as központi költségvetésről szóló törvényjavaslat - mondta Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke 2017. május 12-én az M1 Ma reggel című műsorában. Hozzátette: a törvényjavaslat megfelel az Alaptörvényben meghatározott államadósság-szabálynak, valamint – egy előírás kivételével – a költségvetésre vonatkozó jogszabályi előírásoknak. A 2018-as költségvetési törvényjavaslat hozzájárul Magyarország költségvetési s...
Elolvasom »

Az ÁSZ elnöke a 2017-es költségvetésről

„A jövő évi büdzsé egy kiszámítható és normális gazdasági környezethez illeszkedik” – mondta Domokos László az Állami Számvevőszék elnöke.
Elolvasom »

Domokos László expozéja a 2017. évi költségvetés országgyűlési vitáján

Az Országgyűlésben megkezdődött a mai napon Magyarország 2017. évi központi költségvetési törvényjavaslatának általános vitája. Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter felszólalását követően Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke tartotta meg fél órás expozéját. Domokos László beszédében ismertette az ÁSZ véleményének részleteit.
Elolvasom »

A Ma reggel című műsorban adott interjút Domokos László

Az m1 Ma reggel című műsorának vendége volt Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke május 9-én, hétfőn. A beszélgetés témája a 2017. évi költségvetés és annak véleményezése volt.
Elolvasom »

Domokos László a Kossuth Rádió 180 perc című műsorának vendége volt

A Kossuth Rádió 180 perc című műsorának vendége volt Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke május 9-én, hétfőn. A beszélgetés apropója a 2017. évi költségvetési törvénytervezet, és annak ÁSZ általi véleményezése volt.
Elolvasom »

Partnereim