Domokos László

Címke: elnök

Domokos László részt vett a Nemzet Művésze díjátadó ünnepségen

2016. november 3-án rendezték meg a Nemzet Művésze díjátadó ünnepséget, melyre Domokos László az Állami Számvevőszék elnöke is meghívást kapott. A Pesti Vigadó épületében tartott ünnepségen a díjakat Fekete György, a Magyar Művészeti Akadémia elnöke és Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere adta át a magyar művészeti élet elismert képviselőinek.
Elolvasom »

Interjú Domokos Lászlóval az Info Rádióban

Domokos László az Info Rádió Aréna című műsorának vendégeként a gazdaság fehérítésének fontosságáról beszélt. Az Állami Számvevőszék elnöke kifejtette: 2015-ben az ország gazdasága olyan kiemelkedő eredményeket ért el, melyek révén a várt 2 százalék helyett a tényleges GDP-növekedés végül 3,1 százalék lett.
Elolvasom »

Az M1 hírcsatorna vendége volt Domokos László

A magyar gazdaság nagyon szép teljesítményt ért el számokban kifejezve 2015-ben - mondta Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke hétfőn az M1 aktuális csatornán. Hozzátette: az ÁSz megítélése szerint elfogadható, megbízható a 2015. évi zárszámadási törvénytervezet, ezért ajánlották a képviselőknek az előterjesztés megvitatását, lezárását.
Elolvasom »

A közpénzek őre – Domokos László nyitotta meg „A jó állam építőkövei – 5 éves az Alaptörvény” című konferenciát

„A jó állam építőkövei – 5 éves az Alaptörvény” címmel rendezett konferenciát október 13-án az Állami Számvevőszék. Megnyitó köszöntőjében Domokos László hangsúlyozta: Az új Alaptörvény elfogadása, a kapcsolódó sarkalatos törvényekkel együtt új időszámítás kezdetét jelentette a hazai közpénzügyek történetében. „Magyarország túljutott a válságon, és ma már az építkezés, a versenyképesség növelése felé halad” – jelentette ki az ÁSZ elnöke...
Elolvasom »

Domokos László nyitotta meg az ÁSZ és a Miskolci Egyetem közös képzését

Az etikus és eredményes gazdálkodásra készíti fel a közszférában dolgozó szakembereket az Állami Számvevőszék és a Miskolci Egyetem közös, közszolgáltatási teljesítménymenedzsment képzése, melyet szeptember 9-én Domokos László nyitott meg. A program révén a két intézmény a közpénzek felhasználásával kapcsolatos tudáshiány visszaszorítását tűzte ki célul.
Elolvasom »