Domokos László

Címke: elnök

Domokos László is részt vett Áder János eskütételén

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke és Warvasovszky Tihamér alelnök is részt vett Áder János köztársasági elnök Országgyűlésben tartott államfői eskütételén. A tisztség újbóli betöltésére az Országgyűlés március 13-án választotta újra Áder Jánost, aki így a 2012-es kinevezését követően, újabb öt évig láthatja el Magyarország legfőbb közjogi főméltóságának megbízatását.
Elolvasom »

Domokos László fogadta a Bibó István Szakkollégium hallgatóit

A Bibó István Szakkollégium hallgatói idén is látogatást tettek az Állami Számvevőszék székházában, ahol Domokos László, az ÁSZ elnöke fogadta őket. Az immár hagyományosnak tekinthető intézménylátogatás keretein belül a fiatal jogász hallgatók részletesen megismerhették a legfőbb hazai pénzügyi-gazdasági ellenőrző szerv megújítását, illetve az ÁSZ közpénzügyi stabilitás megőrzésében, s ez által a nemzetgazdaság hatékony működésének fenn...
Elolvasom »

Domokos László: Számon kérjük a közpénzfelhasználás hatékonyságát

„Az adórendszer korszerűsítésével eredményes lépések történtek a versenyképesség irányába, hiszen az adóhatékonyság fokozatosan nő. A kiadási oldalon azonban jelentős átalakításokra lenne még szükség, többek között mérhetővé szükséges tenni, hogy a közkiadások elérik-e közhasznú céljukat” – mondta Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke a Zsigmond Király Egyetemen tartott, „Versenyképesség 2017” című konferencián.
Elolvasom »

Domokos László: Befektetésként kell kezelni az uniós pénzeket

Az uniós forrásokból megvalósuló fejlesztéseknek fenntarthatónak kell lenniük, azaz az uniós pénzeket a 2014 és 2020 közötti támogatási ciklusban nem elkölteni, hanem befektetni kell – mondta Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke 2017. március 23-án a Portfólió „Uniós források 2017” című konferenciáján.
Elolvasom »

"Magyarország stabil lábakon áll"

Interjút közölt legfrissebb lapszámában Domokos Lászlóvala Diplomata Magazin. Az Állami Számvevőszék elnöke a költségvetés állapotáról, a kórházak gazdálkodásáról és az európai uniós fejlesztési források felhasználásáról is kifejtette véleményét.
Elolvasom »