Domokos László

Címke: elnök

Domokos László: adócsökkentésre kell költeni a gyarapodó állami bevételeket

Interjút közölt Domokos Lászlóval a Magyar Idők napilap. Az Állami Számvevőszék elnöke az interjúban kiemelte: sok száz milliárdos extra adóbevételre tehet még szert a közkassza a gazdaság további kifehérítéséből. Domokos László szerint komoly eredményeket hozhat, ha – a terveknek megfelelően – a cégek számlázását jövőre bekötik az adóhivatalhoz. Hozzátette ugyanakkor: a hatósági fellépés fokozása mellett az is elengedhetetlen, hogy a s...
Elolvasom »

Domokos László köszöntőt mondott Kepenyes Pál kiállításán

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke mondott köszöntőbeszédet Kepenyes Pál szobrászművész Káosz című életmű-kiállításán. A Magyar Művészeti Akadémia és az Emberi Erőforrások Minisztériumának közreműködésében megvalósuló tárlat június 4-ig lesz látható a Pesti Vigadó földszinti kiállítóterében.
Elolvasom »

Európa-napon vett részt Domokos László

Az Állami Számvevőszék elnöke az Európa-nap alkalmából megrendezett ünnepségen vett részt a Pesti Vigadóban.
Elolvasom »

Domokos László részt vett a győzelem napjának 72. évfordulója alkalmából tartott ünnepségen

A győzelem napjának 72. évfordulója alkalmából ünnepséget rendeztek az orosz nagykövetségen, amelyre meghívást kapott Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke.
Elolvasom »

Domokos László részt vett Mindszenty József bíboros emlékmiséjén

2017. május 6-án, Mindszenty József halálának 42. évfordulója alkalmából tartottak szentmisét az esztergomi bazilikában, melyen részt vett Domokos László az Állami Számvevőszék elnöke.
Elolvasom »