Domokos László

Címke: elnök

Domokos László előadást tartott az Econventio Kerekasztal Közhasznú Egyesület nyári táborában

Immár hetedik alkalommal került megrendezésre az Econventio Kerekasztal Közhasznú Egyesület Nyári Pénzügyi Tábora, a pénzügyek és a mindennapi gazdálkodással összefüggő kérdések iránt érdeklődő középiskolás fiatalok részvételével. A szervezők idén is felkérték Domokos Lászlót, az Állami Számvevőszék elnökét, hogy tartson előadást a balatonboglári tábor közpénzügyekkel foglalkozó tematikus napján a diákok életében is megjelenő közpénzről...
Elolvasom »

A Miskolci Egyetem díszdoktorává választották Domokos Lászlót

A Miskolci Egyetem Szenátusa díszdoktori címmel tüntette ki Domokos Lászlót, az Állami Számvevőszék elnökét. A két intézmény 2015 novemberében írt alá együttműködési megállapodást a közpénzekkel, közvagyonnal való gazdálkodás színvonalának javítását, fejlesztését szolgáló képzés és kutatás feltételeinek megteremtése érdekében. A díszdoktori címet az ÁSZ elnöke a képzés első évét lezáró diplomaosztó ünnepség kereti között vette át.
Elolvasom »

Új közpénzügyi tankönyv Domokos László ajánlásával

Domokos László előszavával jelent meg az Állami Számvevőszék és a Magyar Nemzeti Bank gondozásában kiadott „Vezetés a közjó szolgálatában” című kötet. A hiánypótló könyv szerzői kollektívája arra vállalkozott, hogy összefoglalja a közszféra vezetői és vezetői utánpótlása számára szükséges kulcsfontosságú ismereteket.
Elolvasom »

Domokos László adta át a békésszentandrási tájházat

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke nyitotta meg és adta át a közönségnek a békésszentandrási tájházat. A néprajzi gyűjteménynek is otthont adó, hagyományos Dél-alföldi stílusban épült házat a Békéssy János Helytörténeti és Hagyományőrző Egyesület kezdeményezésére helyi vállalkozók és magánszemélyek hozták létre.
Elolvasom »

Domokos László részt vett a Szarvasi Vízi Színház évadnyitóján

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke és Szarvas város díszpolgára is részt vett a Szarvasi Vízi Színház június 16-ai évadnyitóján. A szabadtéri színház az idény első estéjén a Csillagok idején című musical gálát tűzte műsorra Fésűs Nelly, Janza Kata, Egyházi Géza, Csengeri Attila és Vikidál Gyula főszereplésével.
Elolvasom »