Domokos László

Címke: elnök

Domokos László részt vett a Várkert Bazárban rendezett V4 vasárnapon

Az Állami Számvevőszék elnöke, Domokos László is részt vett a fővárosi Várkert Bazárnál rendezett V4 vasárnapon. A Magyarország ötödik V4-es elnöksége alkalmából szervezett, egész napos kulturális programra mintegy tízezer látogató volt kíváncsi.
Elolvasom »

Október 6-i megemlékezésen vett részt Domokos László

2017. október 6-án ünnepélyesen felvonták a nemzeti lobogót az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulóján az aradi vértanúk emléknapja alkalmából rendezett központi ünnepségen. A kegyelet kifejezéseként Magyarország lobogója egész nap félárbócon marad a nemzeti gyásznapon. A Kossuth téren rendezett megemlékezésre meghívást kapott Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke is.
Elolvasom »

Domokos László részt vett a "Kúria épület projekt" együttműködési szándéknyilatkozatának aláírásán

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke részt vett az Országos Bírósági Hivatal, a Kúria és a Legfőbb Ügyészség "Kúria épület projekt"-re vonatkozó együttműködési szándéknyilatkozatának aláírásán. A projekt célja az Igazságügyi Palota rekonstruk­ciója, melynek végeztével a Kúria ismét beköltözhet majd az épületbe.
Elolvasom »

Domokos László részt vett a horvát államfő díszdoktori beiktatásán

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke is részt vett a Kolinda Grabar-Kitarovic horvát köztársasági elnök Budapesti Corvinus Egyetem által adományozott díszdoktori címének átadó ünnepségén. A beiktatás összefügg a BCE azon törekvésével, hogy oktatási-kutatási központként tovább erősítse a két ország, valamint a közép-európai tudományosság együttműködését
Elolvasom »

Domokos László nemzetközi konferencián tartott előadást

Domokos László részt vett a számvevőszékek világszervezete, az INTOSAI „Számvevőszékek tevékenységének értéke és haszna” munkacsoportjának Mexikóban rendezett éves ülésén. Az eseményen az Állami Számvevőszék elnöke az intézmény ellenőrzési tevékenységének társadalmi hasznosulásáról tartott előadást.
Elolvasom »