Domokos László

Címke: tudásmegosztás

Amivel az ÁSZ foglalkozik, az maga az élet

Az elmúlt években már hagyománnyá vált, hogy az új év első munkanapjait szervezeten belül történő tudásmegosztásnak szenteli az Állami Számvevőszék. A kezdeményezés keretében az ÁSZ munkatársainak lehetőségük van a felkínált színes képzési palettából szabadon választva, olyan előadásokon részt venni, amelyek az egyéni tudás bővítésén túl, a szervezet egészének hatékony és eredményes működéséhez is hozzájárulnak.
Elolvasom »

Tanácsadásra helyezi a hangsúlyt az ÁSZ az OGY határozatnak megfelelően

Az a célunk, hogy a sikernek, a fejlődésnek legyen mindenki számára jól érzékelhető mértéke és értéke. A törvény szabta feladatainknak megfelelően és a települések vezetőivel partnerségben mi a jövőben is azért dolgozunk, hogy az önkormányzatok szabályszerűen és eredményesen működjenek, a helyben élők pedig a lehető legmagasabb szintű szolgáltatásokat kapjanak. 
Elolvasom »

Fontos a javulásra, szabályosságra és a teljesítményre való törekvés

„A közszféra hatékonyságának növeléséhez - megfelelő mérési módszertanok és mutatók kialakításával és fejlesztésével - maga a számvevőszék is közvetlenül hozzájárul. Ezért minden intézménynek kiemelt figyelmet kell fordítania saját teljesítményének mérésére” – emelte ki nyitóbeszédében Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke a IX. EUROSAI-OLACEFS Közös Konferencián.
Elolvasom »

Tudásmegosztó napok 23 megyei jogú várossal

Az ÁSZ a Megyei Jogú Városok Szövetségével és a Közbeszerzési Hatósággal 23 megyei jogú város gazdasági társaságait közvetlenül támogató tudásmegosztó rendezvénysorozatot indított. A rendezvénysorozat 2019. február 21-én indult Kaposváron. Az Állami Számvevőszék elnöke, Domokos László megnyitóbeszédben ismertette az együttműködési megállapodás eddigi hasznosulását, jövőbeni céljait.
Elolvasom »

Tudásmegosztó előadássorozatot nyitott meg Domokos László

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke nyitotta meg az ÁSZ egynapos tudásmegosztó előadássorozatát április 4-én, hétfőn. A rendezvényen a thai számvevőszék képviselői ismerhették meg az ÁSZ felépítését, működését és az integritás területén folytatott tevékenységét.
Elolvasom »