Domokos László

Címke: konferencia

Domokos László előadása az MPGE idei konferenciáján

A Magyar Pénzügyi-Gazdasági Ellenőrök Egyesülete (MPGE) idei konferenciája a válságkezelést elősegítő, innovatív hazai intézkedések, illetve az integritás kultúrájának témáit dolgozta fel. Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke előadásában átfogó képet adott az ÁSZ költségvetés konszolidációjában játszott, meghatározó szerepéről.
Elolvasom »

Domokos László nyitotta meg a Magyar Pénzügyi-Gazdasági Ellenőrök Egyesülete idei konferenciáját

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke nyitotta meg a Magyar Pénzügyi-Gazdasági Ellenőrök Egyesülete (MPGE) éves konferenciáját, melynek fókuszában a válságkezelést elősegítő, innovatív hazai intézkedések, valamint az integritás kultúrájának terjesztése állt.
Elolvasom »

Domokos László az idei MPGE konferencia témaválasztásának aktualításáról

A Magyar Pénzügyi - Gazdasági Ellenőrök Egyesülete (MPGE) 2017. november 9-én és 10-én tartja Magyarország a modernizáció útján: Válság után -€ az integritás sodrában című konferenciáját. A kétnapos rendezvény fókuszban egyrészt azok az intézkedések állnak, melyek elősegítették a válságból való kilábalást, másrészt az előadók az integritás témakörét is körbejárják majd. Az idei témák fontosságát és aktualitását Domokos László, az Állami...
Elolvasom »

Domokos László nyitotta meg az ÁSZ konferencáját és vezetőképző programját

A közszféra szervezeteinek vezetőire jelentős felelősség hárul a közjó szolgálatában – hangsúlyozta Domokos László elnök, az Állami Számvevőszék által szervezett „Közszolgáltató szervezetek menedzsmentje – Fókuszban a múzeumok” című konferencia és vezetőképző program nyitóelőadásában. Az ÁSZ elnöke rámutatott: a közszféra intézményvezetőinek nemcsak szakmai, hanem vezetői ismeretekkel is rendelkezniük kell, ezért folyamatosan képezniük ...
Elolvasom »

Domokos László mutatta be a Köz-Gazdaság legújabb számát

Az Integritás és versenyképesség című konferencia keretében Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke mutatta be a Köz-Gazdaság című folyóirat legújabb, integritásról és azon belül az állam szerepéről szóló számát. „A korrupció elleni védekezés eszközeit rendszerszinten kell működtetni úgy, hogy senki se kerüljön olyan szituációba, amikor egyáltalán felmerülhet a visszaélés lehetősége” – mutatott rá beszédében az ÁSZ elnöke.
Elolvasom »