Domokos László

Címke: konferencia

Domokos László az ellenőrzés megújításáról tartott előadást az MPGE konferenciáján

„Innováció - az ellenőrzési szakma megújítása” címmel tartotta meg előadását az MPGE konferenciáján Domokos László. Az Állami Számvevőszék és a Magyar Pénzügyi - Gazdasági Ellenőrök Egyesületének elnöke a folyamatos változások természetes kezelésének szükségességéről, és a kezelés pénzügyi-gazdasági irányairól fejtette ki gondolatait előadásában.
Elolvasom »

A közpénzek őre – Domokos László nyitotta meg „A jó állam építőkövei – 5 éves az Alaptörvény” című konferenciát

„A jó állam építőkövei – 5 éves az Alaptörvény” címmel rendezett konferenciát október 13-án az Állami Számvevőszék. Megnyitó köszöntőjében Domokos László hangsúlyozta: Az új Alaptörvény elfogadása, a kapcsolódó sarkalatos törvényekkel együtt új időszámítás kezdetét jelentette a hazai közpénzügyek történetében. „Magyarország túljutott a válságon, és ma már az építkezés, a versenyképesség növelése felé halad” – jelentette ki az ÁSZ elnöke...
Elolvasom »

Domokos László részt vett a Válságkezeléstől a gazdasági növekedés beindításáig című konferencián

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke részt vett a Nemzetgazdasági Minisztérium és a brüsszeli Bruegel Intézetet szervezésében megvalósuló, Válságkezeléstől a gazdasági növekedés beindításáig című, Budapesten megrendezett konferencián.
Elolvasom »

Domokos László felszólalt az Állami Számvevőszék „Jó gyakorlatok – Fókuszban az állami vállalatok integritás helyzete” c...

Az ÁSZ elnöke előadásában bemutatta az állami tulajdonú cégek korrupciós kockázatait és védettségét feltérképező számvevőszéki tanulmányt, valamint ismertette az állammenedzsment megújításának indokoltságát.
Elolvasom »

„A Belső Ellenőrzés Új Nemzedéke – Problémamegoldás 2016” című nemzetközi konferencián vett részt Domokos László

2016. május 19-20-án rendezi a Belső Ellenőrök Magyarországi Közhasznú Szervezete (BEMSZ) a Belső Ellenőrök Nemzetközi Szervezete (IIA) Kelet-Közép-Európai régiója éves konferenciáját, amelyre Domokos László az Állami Számvevőszék elnöke is meghívást kapott.
Elolvasom »