Domokos László

Címke: együttműködés

Együttműködés a pénzügyi tudatosság és egészséges táplálkozás jegyében

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem tanévzáró ünnepsége keretében beszéltem arról, hogy a hazai gazdaság szempontjából alapvető fontosságú a mezőgazdasági szektorban dolgozó felelős pénzügyi döntéseket hozó, képzett szakemberek megléte, akik ismereteikkel, tapasztalataikkal, hivatásuk és a közjó iránti elköteleződésükkel és felelősségérzetükkel járulhatnak majd hozzá az agrárium fejlődéséhez.
Elolvasom »

Kiemelt jelentősége van az együttműködésnek

Azt szeretnénk elérni, hogy az állampolgárok érezzék, érdemes a Számvevőszékhez fordulni és megéri együttműködni velünk. Az ÁSZ az Országgyűlés ellenőrző szervezeteként nem egy hatóság, ezért nem is bírságol, helyette az intézmények vezetőit szólítja fel a hiányosságok pótlására, az Alaptörvényben meghatározott, célszerű működés feltételeinek megteremtése érdekében. Többek között erről beszéltem az Inforádiónak adott interjúban.
Elolvasom »

A pénzügyi kultúra fejlesztése közös érdekünk

Az Állami Számvevőszék a magyar lakosság pénzügyi kultúrájának fejlesztése terén, az elmúlt években is megőrizte kezdeményező, szakmai-tudományos támogató szerepét és jómagam is gyakran hangsúlyozom, hogy a Számvevőszék a pénzügyi kultúrához kapcsolódó tevékenységeit nem egyedül, hanem partnereivel közösen, széles körű kapcsolati hálóján keresztül végzi. Az eddigi tapasztalatok alapján az együttműködések rendkívül sikeresek és gyümölcsö...
Elolvasom »

Együttműködés a közpénzügyek erősítése érdekében

Az Állami Számvevőszék és a Sportegyesületek Országos Szövetsége közötti együttműködési megállapodás megerősíti, hogy a közpénzekkel és közvagyonnal való gazdálkodás színvonalának javítása, fejlesztése, valamint az integritás értékeinek erősítése ezen a területen is elhanyagolhatatlan feladat. Fontos, hogy mindez nemcsak általában szolgálja a társadalmi érdeket, hanem konkrétan képes javítani a sportolók körülményeit, illetve az egyesül...
Elolvasom »

A nemzetközi tudásmegosztás rendkívül hatékony a korrupció ellen

Az Állami Számvevőszék jelentős tapasztalattal és eredménnyel rendelkezik az integritás kultúrájának elterjesztésében. December 9-én, a korrupcióellenesség világnapján a „Future of Anti-Corruption” nemzetközi konferencián osztottam meg az ezzel kapcsolatos gondolataimat az egyesült arab emírségekbeli, az orosz, az olasz, a kolumbiai, az ecuadori és az észt számvevőszék, valamint az UNODC képviselőivel.
Elolvasom »