Domokos László Az Állami Számvevőszék Elnöke

Domokos László hírportál

Címke: Állami Számvevőszék

Domokos László előadása a nemzetközi adókonferencián

A Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete rendezésében 2019. június 13-14-én tartották meg a XIII.Nemzetközi Adókonferenciát. A kétnapos rendezvény fókuszában a digitalizáció és kommunikáció áll.
Elolvasom »

Kézműves Sörfesztivál Gyula városában

2019. június 7. és 10. között, második alkalommal került megrendezésre a gyulai Kézműves Sörfesztivál. A négy napos eseményen hazai és határon túli kézműves sörökkel várták a fesztiválozókat.
Elolvasom »

A fenntartható közbeszerzés

A Közbeszerzési Hatóság kétnapos nemzetközi konferenciát szervezett, melynek fő témája a fenntartható közbeszerzés. A június 5-6-i rendezvény célja, hogy a zöld, szociális és innovatív közbeszerzések előmozdításának lehetőségeit, a vonatkozó nemzetközi és hazai jogi környezetet, az elérhető jó gyakorlati példákat megismertesse az érdeklődőkkel. A konferencia nyitóelőadásán Domokos László ÁSZ elnök a fenntartható közbeszerzésről, mint ve...
Elolvasom »

Domokos László az Inforádiónak is adott interjút

Az Állami Számvevőszék elnöke 2019. június 4-én interjút adott az Inforádiónak. A beszélgetés középpontjában a 2020-as költségvetés, a családok pénzügyi tudatosságának fejlesztése és a digitális átállás kérdései álltak.
Elolvasom »

Domokos László interjúja a Ma reggel című műsorban

Június 4-én az m1 Ma reggel című műsorának volt vendége Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke. Az interjú fókuszában a 2020-as évi költségvetés és annak véleményezése, valamint a családok pénzügyi tudatosságának erősítése állt.
Elolvasom »

Partnereim