Domokos László

Címke: Állami Számvevőszék

Az ÁSZ elnöke interjút adott a Figyelőnek

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke többek között a magyar gazdaságpolitikai modell lényegéről, az állami beruházásokról, a szükséges állami bürokráciacsökkentésről, valamint egyes kórházak és szakrendelők gazdálkodására jellemző anarchiáról adott interjút a Figyelőnek.
Elolvasom »

Szakmai könyvbemutatón vett részt Domokos László

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke is részt vett Báger Gusztáv szakmai könyvbemutatóján.
Elolvasom »

Nemzetközi korrupcióellenes szeminárium és Solidus-díj

Az Állami Számvevőszék idén hatodik alkalommal rendezi meg a korrupció megelőzésével foglalkozó nemzetközi szemináriumát. Az integritás szemináriumon 2019. március 4. és 8. között 16, többségében közel-keleti, afrikai és dél-amerikai ország 31 számvevője vesz részt. Az ötnapos szakmai esemény célja az integritás alapú közigazgatási kultúra elterjesztése és a transzparens államműködés fejlesztésének támogatása az érintett – elsősorban fe...
Elolvasom »

Család vagy Migráció című konferencián vett részt Domokos László

Domokos László is részt vett a február 28-án megrendezett Európa jövője: Család vagy migráció című konferencián. A rendezvényen Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, valamint Balog Zoltán miniszterelnöki biztos is beszédet mondott.
Elolvasom »

Domokos László az MKIK Gazdasági Évnyitóján

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke is részt vett a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2019. évi Gazdasági Évnyitóján.
Elolvasom »