Domokos László

Címke: Állami Számvevőszék

Domokos László is részt vett a Pénz7 megnyitóján

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke is részt vett az idén ötödik alkalommal megrendezett Pénz7 program megnyitóján. A Pénz7 a diákok pénzügyi tudatosságának és gazdasági ismereteinek fejlesztése érdekében jött létre, állami és piaci szereplők összefogásával közösen. Az ünnepélyes rendezvényt február 25-én tartották, a Magyar Nemzeti Bank székházában.
Elolvasom »

Tudásmegosztó napok 23 megyei jogú várossal

Az ÁSZ a Megyei Jogú Városok Szövetségével és a Közbeszerzési Hatósággal 23 megyei jogú város gazdasági társaságait közvetlenül támogató tudásmegosztó rendezvénysorozatot indított. A rendezvénysorozat 2019. február 21-én indult Kaposváron. Az Állami Számvevőszék elnöke, Domokos László megnyitóbeszédben ismertette az együttműködési megállapodás eddigi hasznosulását, jövőbeni céljait.
Elolvasom »

Ünnepi hangverseny a Mátyás-templomban

A Budavári Nagyboldogasszony (Mátyás)- templomban február 15-én, ünnepi hangversennyel zárták le a Mátyás király emlékévhez kapcsolódó Mátyás király és az egyház című kiállítást. A hangversenyen Domokos László is részt vett.
Elolvasom »

Domokos László a pártok kampánypénzeinek ellenőrzéséről

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke 2019.01.15-én a Hír tv és az Echo tv vendégeként is beszélt a 7 parlamenti párt ellenőrzéséről. Az ÁSZ ellenőrzése során tiltott pártfinanszírozást is azonosított, de az majd csak a jelentés kiadmányozása után lesz nyilvános.
Elolvasom »

Becket Szent Tamás napi esztergomi ünnepség

2019. január 5-én Domokos László is meghívottja volt a Becket Szent Tamás napi esztergomi ünnepségnek.
Elolvasom »