Domokos László

Címke: Állami Számvevőszék

Domokos László a korrupció elleni fellépésről

December 10-én, az Országházban megrendezett, korrupció elleni állami együttműködés évértékelő rendezvényén tartott előadást Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke. Kiemelte, hogy a magyar közszférában erősödik a korrupciós helyzetek megelőzését célzó fellépés.
Elolvasom »

Domokos László interjút adott a Piac és Profitnak

Domokos László az Állami Számvevőszék ellenőrzési tapasztalatairól, az EU-s források ellenőrzéséről, a magánszektor kockázatairól, valamint a kis-és középvállalkozók lehetőségeiről is beszélt a Piac és Profitnak adott interjújában.
Elolvasom »

Domokos László hálaadó istentiszteleten vett részt

A 2018-as év református hálaadó istentiszteletére idén november 18-án, Mádon került sor. A Magyarországi Református Egyház Zsinatának elnöksége meghívására Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke is részt vett az alkalmon.
Elolvasom »

Domokos László az OBA 25 éves jubileumi rendezvényén vett részt

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke is részt vett az Országos Betétbiztosítási Alap 25 éves jubileumi rendezvényén. Az ünnepséget 2018. November 16-án tartották meg a Pénzügyminisztérium Pénztártermében.
Elolvasom »

Domokos László felszólalása az állami beruházásokról

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke az Országgyűlésben szólalt fel a szerda esti, állami magasépítési beruházások megvalósításáról szóló törvényjavaslat parlamenti vitájában. Az ÁSZ elnöke hangsúlyozta, az Országgyűlés előtt lévő - az elmúlt évek számvevőszéki ellenőrzési és elemzési tapasztalatait is hasznosító - új törvénnyel olyan szabályozás jöhet létre, amely minden állami beruházás előkészítése és lebonyolítása elé magas...
Elolvasom »