Domokos László

Címke: évértékelés

2020 - Megőrizve meghaladni

1560 szervezetet értékelt 2020-ban az Állami Számvevőszék, a folyamatban lévő ellenőrzések pedig összesen további 8600 szervezetet érintenek. Az elmúlt évek technológiai és módszertani fejlesztéseinek köszönhetően, minden korábbinál nagyobb hatást gyakoroltunk a közpénzügyek fejlesztésére.
Elolvasom »

Évértékelés a NAV-nál

2020. február 13-án Évértékelő Vezetői Értekezletet tartott a Nemzeti Adó-és Vámhivatal 2019. évről, amelynek fókuszában a digitalizáció és a gazdaságfehérítő intézkedések álltak. Az eseményen Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke is részt vett.
Elolvasom »

Alapvető cél a közpénzügyek fejlesztése

„Több ezer ponton járultunk hozzá a közpénzügyek fejlesztéséhez 2019-ben" - összegzett Domokos László, az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnöke évértékelésében. Az ÁSZ közel 1350-re növelte az ellenőrzött szervezetek számát 2019-ben, továbbá a nyilvánosságra hozott jelentésekben mintegy 1200 javaslatot tett és további több mint 200 figyelemfelhívó levelet küldött az ellenőrzötteknek a feltárt szabálytalanságok, hiányosságok kijavítása érdeké...
Elolvasom »

A digitalizációs átállás elkerülhetetlen

Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) a hagyományokhoz híven a 2019. évben is megtartotta az ünnepeket megelőző évzáró állománygyűlését. Domokos László, az ÁSZ elnöke évértékelő beszédében megköszönte munkatársai egész éves kitartó szakmai munkáját, bemutatta az elmúlt év eredményeit és előrelépéseit, egyúttal kitekintett a további megvalósítandó feladatokra és kihívásokra.
Elolvasom »

Évértékelő interjút adott Domokos László

Szemléletváltást kell megvalósítani az állami és önkormányzati cégek menedzselésében, az állami cégek menedzsmentjének megújítására feltétlenül szükség van. Ezt mondta Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke a Magyar Távirati Irodának adott év végi interjújában.
Elolvasom »