Domokos László

Címke: ÁSZ

A támogatáson van a fókusz a második félévben is

A Számvevőszék 2021 második félévében több, korábban még nem értékelt területre és szervezetre is figyelmet fordít. Az idei év második féléves ellenőrzési tervét Jakab Istvánnak, az Országgyűlés alelnökének személyesen adtam át az Országházban.
Elolvasom »

Figyelnünk kell a családjaink pénzügyminisztereire

Stabilitást kell adni a családoknak, megélhetést és foglalkoztatást. Ennek érdekében a kormánynak, az üzleti szférának és a családoknak is tudatosan és felelősen kell tervezni, beruházni és költeni. A transzformációs kihívások minden szférában új lehetőségeket és ezáltal új kihívásokat teremtenek, az ezekhez való alkalmazkodás eredménye lehet egy optimálisabb élet.
Elolvasom »

Elindult a Szarvasi Vízi Színház idei évada

Ahogyan azt korábban is olvashatták, a tartalmas kikapcsolódást számomra mindig a kulturális programok jelentik. Ezen belül is kiemelt szerepet tölt be a színház, így örömmel vettem részt a Szarvasi Vízi Színház évadnyitó eseményén.
Elolvasom »

Tanácsadásra helyezi a hangsúlyt az ÁSZ az OGY határozatnak megfelelően

Az a célunk, hogy a sikernek, a fejlődésnek legyen mindenki számára jól érzékelhető mértéke és értéke. A törvény szabta feladatainknak megfelelően és a települések vezetőivel partnerségben mi a jövőben is azért dolgozunk, hogy az önkormányzatok szabályszerűen és eredményesen működjenek, a helyben élők pedig a lehető legmagasabb szintű szolgáltatásokat kapjanak. 
Elolvasom »

Az Országgyűlés elfogadta az ÁSZ 2020-as tájékoztatóját

A nehézségekből előnyt kovácsoltunk, így a járvány idején is fejlesztette a közpénzügyeket az Állami Számvevőszék - ez a mi Twitter-üzenetünk a tavalyi esztendőről.
Elolvasom »